AniPlan

AniPlan er vores nye sundhedsprogram for hunde og katte. Med AniPlan sættes ekstra fokus på dit kæledyrs sundhed gennem regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og for hunde loppe/flåt-forebyggelse. 

Aniplan omfatter et årligt sundhedscheck med vaccination og derudover en årlig valgfri konsultation/sundhedsundersøgelse. Med AniPlan betales der ikke receptgebyrer, og du får 10% rabat på foder til dit dyr. For hunde er der desuden inkluderet loppe/flåt-forebyggelse med valgfrit middel og en gang negleklip årligt.

Aniplan er ikke en ikke en sundhedforsikring, så man kan med fordel tegne en sygeforsikring til de uforudsete omkostninger. Dyreejere med Aniplan kan få op til 25% rabat på forsikringer hos Dyrekassen Danmark. Læs mere om forsikringer her.

Ved tilmelding til sundhedsprogrammet oprettes en betalingsaftale i dit pengeinstitut, således at den årlige udgift deles i lave månedlige ydelser. Prisen for lille hund, stor hund og kat fremgår af ydelsesoversigterne, der er vist herunder:

 

Hunde under 10 kg

Hunde over 10 kg

Kat

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.