Om os

Vindinggård Dyreklinik

Vindinggård Dyreklinik er beliggende i den sydlige del af Vejle, tæt ved Børkop og Brejning. Beliggenheden i Vindinggård Center tæt på apoteksudsalg, dagligvarebutikker, pengeinstitutter, tandlæge, frisør mv. betyder, at det altid er let at lægge vejen forbi os. Vi har gratis parkeringspladser lige ved døren og let adgang for gangbesværede.

Vi har gennem alle årene haft en god og trofast klientskare og lægger stor vægt på, at der er god tid til alle, således at både klienter og patienter føler sig velkomne og trygge. Fagligt holder vi os hele tiden opdaterede via kurser og efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde den bedst mulige rådgivning og behandling.

Vi afholder løbende forskellige klientarrangementer, så som kanindag, tanddag og killinge- og hvalpeaftener. Følg med i aktivitetskalenderen eller spørg på klinikken.

Alle, nye såvel som eksisterende klienter, er altid velkomne til at kigge forbi, for at bestille en tid hos dyrlægen, for at lade hunden få en tår vand og en godbid - eller bare for at snuse lidt rundt i vores butik. Vi glæder os til at tage godt imod Jer.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.