Karina Green

Veterinærsygeplejerske

Karina er ansat som veterinærsygeplejerske, og det er oftest hende, der tager imod jer, når I kommer ind til konsultation, skal købe foder, loppemiddel, et nyt halsbånd eller lign. Hun står klar til at hjælpe under konsultation og operation af dit dyr, og hun holder øje med dyrene under opvågningen. Derudover er det tit hende, I træffer på telefonen. Hun sørger for at bestille varer hjem og meget andet.

Desuden er det hende, der står for hvalpe- og unghundetræning samt adfærdsbehandling, og som sammen med Bente står for hvalpeaften.

Karina har hanhunden Foenix, som er en Rhodesian Ridgeback, og sammen med ham bruger Karina meget tid på lydigheds- og rallyprøver og schweisstræning. Hun har også Jim Felt, der er en steriliseret hunkat.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.