Hvalpe/unghundetræning

Vindinggård Dyreklinik tilbyder igen træning af hvalpe og unghunde.

Der fokuseres på hverdagslydighed, så som at gå pænt i snor, indkald, bliv osv. Undervisningen er baseret på positiv og tvangsfri træning med solid grobund i den filosofi, at al træning er med glæde. Træneren bruger selv klikker i træningen af sin egen hund, så har man mod på at bruge klikker i træningen, er det også en mulighed.

Undervisningen vil være meget individuel, så uanset om det er første gang, I skal til hundetræning, eller om I har gået på hold tidligere, er alle velkomne.

Der undervises i hold på maksimalt otte deltagere. Træningen foregår i Skoleskoven, der ligger i sønderdalen. Vis på kort.

Første gang mødes man ved Vindinggård Dyreklinik 10 minutter før, holdet starter.

Hvalpetræning - 5 gange - start tirsdag d. 28/5-19 kl. 16-17 

Fortsætter-/unghundehold - 5 gange - start tirsdag d. 28/5-19 kl. 15-16

Pris for fem gange træning: 600 kr. 

Tilmelding på mail til: hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Oplys følgende i mailen:

  • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
  • Hundens navn, alder, race og køn

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®