Hvalpetræning

Hvalpetræning

Vi tilbyder hvalpetræning af hundetræner og adfærdsinstruktør Karina Green, hvor alt indlæring er baseret på positiv motivation.

Der fokuseres på hverdagslydighed, så som at gå pænt i snor, indkald, bliv osv. Undervisningen er baseret på positiv træning med solid grobund i den filosofi, at al træning er med glæde. Træneren bruger selv klikker i træningen af sin egen hund, så har man mod på at bruge klikker i træningen, er det også en mulighed.

Der undervises i hold på maksimalt otte deltagere. 

Næste hold starter tirsdag d. 19. april kl. 16 for store hunderacer og kl. 17 for små hunderacer, og vi træner 10 gange for 1150 kr. 

Tilmelding på mail til: hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Oplys følgende i mailen:

  • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
  • Hundens navn, fødselsdato, race og køn

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Hvis I vil høre nærmere, er I meget velkommen til at komme ind på klinikken og få en snak, eller skriv direkte til Karina på hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Al træning foregår på eget ansvar.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®