Hvalpens ABC

Hvalpens ABC

Når man skal have en ny hund i huset, er der mange overvejelser man skal gøre sig, og det kan hurtigt blive lidt uoverskueligt. Derfor vil vi gerne hjælpe jer til at komme godt igang, så I får en god start og dermed får lagt et godt fundament for et lykkeligt liv sammen.

Vi har lavet en pakke til jer - Hvalpens ABC - hvor vi, allerede inden I får vidunderet hjem, hjælpes ad med at få styr på de praktiske ting, og I får gode råd til at vælge den rigtige race eller hvalp i kuldet alt efter jeres behov.

Efter hvalpen er ankommet i sit nye hjem, melder der sig ofte en masse spørgsmål, så der laver vi en ny aftale, hvor hvalpen for mulighed for at stifte bekendtskab med dyreklinikken på en stille og rolig måde, vi håndterer den på bordet, og vi får en snak om, hvordan det går i opstarten.

Når hele familien er faldet godt til med den lille ny, er det vigtigt at komme godt igang med træningen. Vi mødes en dag udenfor klinikken, hvor vi vil gå en lille tur på stisystemerne, og der vil vi snakke om opstarten på indkaldstræning, gå-pænt og hvad der ellers fylder i jeres dagligdag.

Det er vores adfærdstræner Karina Green, der vil guide jer trygt igennem Hvalpens ABC:

A - Før du køber hvalp

B - Opstart i et nyt hjem

C - Kom godt igang med træningen

Samlet pris for alle 3 sessioner er 1.000 kr. incl. moms.

Ring til klinikken på tlf. 75 72 18 66 eller send en mail på vindinggaard-dyreklinikken@post.tele.dk for yderligere spørgsmål eller tidsbestilling.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®