Vægtkontrol

Vægtkontrol

Det er nemmere at forebygge end at helbrede, og dette gælder i særdeleshed, når vi snakker overvægt.

Alle er derfor velkomne til uforpligtende at kigge ind og hoppe en tur på vægten, og vi vil gerne som fagmænd være med til at give et bud på dit kæledyrs idealvægt. Hvis man er gået hen og blevet overvægtig, vil vi meget gerne være med til at knække kurven og komme tilbage på en passende vægt.

Til denne vejledning har vi flere typer slankefoder til rådighed. Vi kan lave computerbaserede beregninger på, hvor meget hunden/katten må spise, og hvor lang tid der vil gå, før målet er nået. Ved at komme til regelmæssig vejning på klinikken forsøger vi at hjælpe med at holde kampgejsten oppe, da vi ved, hvor meget det kan betyde for hundens livskvalitet og forebyggelse af mange sygdomme at undgå de overflødige kilo.

Læs mere om fodring af den overvægtige hund eller kat på Netdyredoktor.dk.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®