Karina Green

Klinikassistent og eksamineret adfærdstræner og hundeinstruktør

Karina er ansat som klinikassistent, og det er oftest hende, der tager imod jer, når I kommer ind til konsultation, skal købe foder, loppemiddel, et nyt halsbånd eller lign. Hun står klar til at hjælpe under konsultation og operation af dit dyr, og hun holder øje med dyrene under opvågningen. Derudover er det tit hende, I træffer på telefonen. Hun sørger for at bestille varer hjem og meget andet.

Det er også hende, der står for hvalpe- og unghundetræning samt adfærdsbehandling. Karina blev eksamineret BAT træner i 2015 - BAT står for Behavior Adjustment Training. Derudover afsluttede hun i foråret 2021 den halvandet år lange instruktøruddannelse hos Hund og Træning.

Karina har hanhunden Foenix, som er en Rhodesian Ridgeback, og sammen med ham bruger Karina meget tid på lydigheds- og rallyprøver og schweisstræning. Som sidste skud på stammen er der kommet en huskat til.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®