Forår i luften... eller....

Selvom foråret lader vente på sig, så er det allerede nu til til behandling mod flåter Skrevet af Benitta | 13. mar 2023

Vi har på klinikken allerede pillet de første flåter af både hunde og katte, så hvis der ikke allerede er styr på behandlingen af din hund eller kat, så er det nu du skal i gang.

Flåterne er aktive helt nede fra frysepunktet, så selvom vejret virker vinterligt i disse dage, så er flåterne vågnet op fra vinterkulden. Hvis du mangler loppe-/flåtmiddel til din hund eller kat så kom gerne ned på klinikken. Vi har flere forskellige typer (tyggetabletter, pipetter og halsbånd) og vi er gerne behjælpelige med at vejlede i hvilket præparat der passer til lige netop dit kæledyr. En del at midlerne er receptpligtige hivlket kræver at vi har tilset dit kæledyr tidligere for at vi må udlevere dem, men vi har alternativer til både hund og kat der er i almindelig håndkøb.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®