Jul og nytår.... og så i oktober....

Kalenderen skriver godt nok stadig kun oktober, men har du en hund eller kat der har angst for fyrværkeri, så er det måske allerede nu du skal tage stilling til hvordan du bedst hjælper dit dyr igennem julen og nytåret. Skrevet af Benitta | 23. okt 2023

For de fleste er julen og nytåret heldigvis forbundet med masser af hygge og ro til nærvær, men for en del af vores firbenede venner er selvsamme periode forbundet med stor angst og utryghed.

Har du et dyr der er plaget af angst i forbindelse med fyrværkeri omkring nytårsaften, så er det måske allerede nu du skal i gang med at forberede dig, hvis du skal hjælpe din hund eller kat bedst muligt igennem nytåret. Noget af det medicin vi kan ordinere skal nemlig startes op en måned før, så allerede fra 1. december. Er du i tvivl om hvad du kan gøre for at hjælpe dit dyr bedst muligt så kontakt os og få en tid til en snak om hvad der findes af muligheder. Så finder vi i fællesskab den løsning der passer bedst til lige netop dit dyr. Vi kan være behjælpelige med alt fra helt mildt virkende hjælpemidler som feromoner (Adaptil eller Feliway) og beroligende kosttilskud (fx. Aptus Relax) til reel angstdæmpende medicin, så uanset om du har et dyr med kun lidt angst eller et dyr med meget alvorlig angst, så har vi mulighed for at hjælpe.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®