Nytår

Har du styr på dit kæledyr nytårsaften? Skrevet af Benitta | 21. nov 2022

Har du styr på hvordan du kan hjælpe din hund eller kat bedst muligt igennem julen og nytåret?

Der findes masser af muligheder for at hjælpe med den angst der kan opstå i forbindelse med nytåret. Har du brug for vejledning omkring netop dit kæledyr så kontakt os gerne på klinikken. Vi står altid klar til at hjælpe. Vi kan sammen vurdere hvad der skal til i netop dit kæledyrs tilfælde hvad enten der er brug for mildt beroligende kosttilskud, beroligende dækken eller desideret angstdæmpende medicin. For nogle ting er det vigtigt at få startet op allerede i starten af december, så tøv ikke for længe med at få den nødvendige rådgivning.

Vores samarbejdspartner Ceva holder et gratis online webinar omkring håndtering af kæledyr i forbindelse med nytår d. 13/12-22, så hvis du ønsker at blive klædt godt på inden jul og nytår så er det er oplagt mulighed. Tilmelding foregår via linket nedenfor.

https://blog.adaptil.com/dk/adaptil-live-event-forbered-din-hund-til-nytaar

 

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®