Rejse med dyr

Skal du ud og rejse med dit kæledyr her i ferien? 28. jun 2022

Så er det ved at være absolut sidste chance hvis dit kæledyr endnu ikke er rabiesvaccineret og i skal ud og rejse. 

Skal du have din hund eller kat med på ferie i udlandet, er der krav om gyldig vaccination mod rabies. En rabiesvaccine skal gives senest 21 dage inden man skal rejse ud af landet, så derfor er det nu ved at være sidste udkald for at kunne nå at blive vaccineret inden sommerferien. 

Det er generelt en god ide at orientere sig om eventuelle krav til fx. ormekur eller lignende i det land man skal rejse til. Det gælder også evt. transit lande undervejs på turen. De gældende regler kan findes på fødevarestyrelsens hjemmeside: https://www.foedevarestyrelsen.dk/Dyr/Rejse_med_kaeledyr 

Er du i tvivl om netop din rejse, så kontakt os gerne med evt. spørgsmål.

Mvh Personalet

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®