Sommeren er over os

I disse uger er sommeren for alvor kommet over os, men vi holder åbent som vanligt hele sommeren. Skrevet af Benitta | 13. jul 2022

Vi står klar til at tage imod jer hele sommeren. Vi kører med lidt lavere bemanding end vanligt, men er altid klar ved akut syge og tilskadekomne dyr. Vi har masser af foder på hylderne og der er stadig en del helt aktuelle sommervarer i butikken. Så tøv ikke med at kigge forbi hvis du mangler noget.

Har du en hund der døjer med varmen, så er der flere måder vi kan hjælpe. Vi har et udvalg af kølemåtter og køleveste, der kan hjælpe med at nedkøle lidt i den værste varme. Skal i på gåtur i varmen har vi også transportable drikkeflasker med tilhørende skål, så hunden kan få noget at drikke undervejs. 

Et sikkert hit hos både hunde og børn (og barnlige sjæle) har vi starter kit med alt hvad man skal bruge for at lave hjemmelavede hundeis.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®