Fortsætter hold

Fortsætter hold

Karina har igennem hendes 14 årige liv som hundeejer været rundt om næsten de fleste hundesportsgrene fra lydighed, nosework, schweiss, dogdancing, canicross, markprøve osv.   

Hun har selv deltaget aktivt i rally og lydighed gennem 10 år med hendes Rhodesian Ridgeback. Hun har deltaget i DKK's DM i øvet-, ekspert- og flere gange i championklassen. Hendes bedste placering har været en 3. plads til DKK's DM i Championklassen. Derudover har hun også siddet i DKK's rallyudvalg, så hun er godt kendt i alle kroge af rally verdenen. 

Der undervises i hold på maksimalt otte deltagere, og træningen foregår på Rødmosevej 134, 6052 Viuf.

Næste hold med ledige pladser starter d. 20/2-24 kl. 18-18.45. 

Holdet kører 4 gange for 500 kr.

Tilmelding på mail til: hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Oplys følgende i mailen:

  • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
  • Hundens navn, fødselsdato, race og køn

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Hvis I vil høre nærmere, er I meget velkommen til at komme ind på klinikken og få en snak, eller skriv direkte til Karina på hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Al træning foregår på eget ansvar.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®