Hvalpetræning

Hvalpetræning

Vi tilbyder hvalpetræning af hundetræner og adfærdsinstruktør Karina Green, hvor alt indlæring er baseret på positiv motivation.

Der fokuseres på hverdagslydighed, så som at gå pænt i snor, indkald, bliv osv. Undervisningen er baseret på positiv træning med solid grobund i den filosofi, at al træning er med glæde. Træneren bruger selv klikker i træningen af sin egen hund, så har man mod på at bruge klikker i træningen, er det også en mulighed.

Der undervises i hold på maksimalt otte deltagere. 

Træningen foregår normalt syd for Vejle på Rødmosevej 134, 6052 Viuf. Klik her for at se kort. 

Næste hold med ledige pladser starter d. 9/4-24 kl. 16-16.45.

Holdet kører 5 gange, og det koster 625 kr.

Tilmelding på mail til: hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Oplys følgende i mailen:

  • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
  • Hundens navn, fødselsdato, race og køn

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. 

Hvis I vil høre nærmere, er I meget velkommen til at komme ind på klinikken og få en snak, eller skriv direkte til Karina på hundetraening@vindinggaard-dyreklinik.dk 

Al træning foregår på eget ansvar.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®