Ikke kløende hudlidelser

Hypothyreodisme

For lavt stofskifte giver anledning til hudproblemer. Pelsen bliver tynd og der ses ofte et symmetrisk hårtab. Huden bliver skællende, tør, mørk evt. fortykket og kan føles fedtet. Lidelsen giver ikke i sig selv anledning til kløe, men da der ofte støder sekundær hudbetændelse til kan der optræde kløe.
 

Cushing syndrom

En kompliceret endokrinlidelse oftest forbundet med øget drikkelyst, øget urinering og øget appetit. Der ses hårtab og hudforandringer i form af bl.a tyndere hud, evt mørke fedtpropper i hårsækkene og der ses hyppige eller kroniske hudinfektioner.
Læs mere om Cushing syndrom hos hund på netdyredoktor.dk
 

Ringorm

Sygdommen forårsages af en svamp og er en lidelse som kan smitte mellem hund, kat og mennesker. Hårene knækker af og laver hårløse/tyndhårede områder oftest er der ingen eller kun let kløe, men der kan ses rødme, skæl og skorpedannelse i huden. Forandringerne ses ofte i hovedet og på forbenene.
Læs mere om ringorm hos kat på netdyredoktor.dk

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®