Hvalpe og unghunde

Hvalpe og unghunde

Når du anskaffer dig en hvalp, skal du betragte den som en åben bog - alle husreglerne og alt indlæringen er en aktiv proces, hvor vi, gennem træning med positiv motivation, opdrager dem, så vi kan få et harmonisk familieliv sammen.

Af og til kan tingene dog gå lidt i hårdknude, og man bliver frustreret og i tvivl, om det man gør er rigtigt.

Vi vil gerne være jeres professionelle rådgiver/vejleder hele vejen, og på Vindinggård dyreklinik har vi fokus på at hjælpe alle nye hvalpejere godt på vej.

  • Vi sætter ekstra god tid af til hvalpevaccinationerne
  • Vi inviterer alle til gratis hvalpeaften
  • Vi tilbyder hvalpetræning på små hold
  • Vi inviterer til unghundeeftersyn, når de kommer i puberteten
  • Vi tilbyder unghundetræning

Hvis der alligevel opstår problemstillinger, som virker svært overskuelige, så tøv ikke med at søge hjælp - jo hurtigere vi får sat fokus på at bryde en dårlig vane eller et dårligt adfærdsmønster, jo større succesrate. At opdrage hund kræver en aktiv indsats, og hvis der er problemer, skal de oftest trænes endnu mere, og problemerne skal tages alvorligt. Se adfærdsbehandling.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®