VetPlan

Sundhed til hunde og katte

VetPlan er vores nye sundhedsprogram for hunde og katte. Med VetPlan sættes ekstra fokus på dit kæledyrs sundhed gennem regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og for hunde loppe/flåt-forebyggelse. 

VetPlan omfatter et årligt sundhedscheck med vaccination og derudover en årlig valgfri konsultation/sundhedsundersøgelse. Med VetPlan betales der ikke receptgebyrer, og du får 10% rabat på foder til dit dyr. For hunde er der desuden inkluderet loppe/flåt-forebyggelse med valgfrit middel og en gang negleklip årligt.

VetPlan er ikke en ikke en sundhedforsikring, så man kan med fordel tegne en sygeforsikring til de uforudsete omkostninger. Dyreejere med VetPlan kan få op til 25% rabat på forsikringer hos Dyrekassen Danmark. Læs mere om forsikringer her.

Ved tilmelding til sundhedsprogrammet oprettes en betalingsaftale i dit pengeinstitut, således at den årlige udgift deles i lave månedlige ydelser. Prisen for lille hund, stor hund og kat fremgår af ydelsesoversigterne, som du kan se i menuen til venstre.

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.