Butikken

Butikken

I butikken kan, blandt meget andet, købes kvalitetsfoder til hund og kat. Vi er alle uddannede til at vejlede dig, så du får det rigtige produkt.

Som vedligeholdelsesfoder til raske hunde og katte forhandler vi VetPro, Hill´s, Eukanuba, Royal Canin og Specific. Hvis du står og mangler et bestemt foder fra en af disse firmaer, som vi ikke har på hylderne, så er vi altid villige til at bestille det hjem.

Ved visse sygdomme kan det have afgørende betydning at understøtte behandlingen med den rigtige diæt. Til dette formål er der udviklet en særlig foderserie: Hill´s Prescription Diet. Denne foderserie findes naturligvis også på hylderne hos os. Desuden har vi også enkelte sygediæter fra Eukanuba, Royal Canin og Specific.

Du finder også et bredt udvalg af kvalitetsplejemidler, aktivitetslegetøj, godbidder, halsbånd og liner i lækkert design og meget mere. Bl.a. har vi mange af de populære Hurtta produkter på hylderne. Kig ind og gør et godt køb. Hvis I står og mangler noget, I ikke kan finde på vores hylder, så kom endelig og spørg, for så vil vi gerne være behjælpelige med at bestille det hjem.

Vi har flere forskellige slags loppe- og flåtmidler til både hund og kat, og hvis hunden eller katten er utrygge, angste eller lignende har vi forskellige produkter, der kan hjælpe. For eksempel Feliway til kat, der er en opløsning med syntestiske analoger af ansigtsferomoner, som hjælper med til at skabe en atmosfære af velbefindende og ro for katten, og Adaptil til hunde, der er et tryghedsskabende og beroligende feromon.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®