Hvalpe og unghunde

Hvalpe og unghunde

Når du anskaffer dig en hvalp, skal du betragte den som en åben bog - alle husreglerne og alt indlæringen er en aktiv proces, hvor vi, gennem træning med positiv motivation, opdrager dem, så vi kan få et harmonisk familieliv sammen.

Af og til kan tingene dog gå lidt i hårdknude, og man bliver frustreret og i tvivl, om det man gør er rigtigt.

Vi vil gerne være jeres professionelle rådgiver/vejleder hele vejen, og på Vindinggård dyreklinik har vi fokus på at hjælpe alle nye hvalpejere godt på vej.

Vi sætter ekstra god tid af til hvalpevaccinationerne
Vi inviterer alle til gratis hvalpeaften
Vi tilbyder hvalpetræning på små hold
Vi inviterer til unghundeeftersyn, når de kommer i puberteten
Vi tilbyder unghundetræning

Hvis der alligevel opstår problemstillinger, som virker svært overskuelige, så tøv ikke med at søge hjælp - jo hurtigere vi får sat fokus på at bryde en dårlig vane eller et dårligt adfærdsmønster, jo større succesrate. At opdrage hund kræver en aktiv indsats, og hvis der er problemer, skal de oftest trænes endnu mere, og problemerne skal tages alvorligt. Se adfærdsbehandling.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.