Info

Vindinggård Dyreklinik

Vindinggård Dyreklinik er beliggende i den sydlige del af Vejle, tæt ved Børkop og Brejning. Beliggenheden i Vindinggård Center tæt på apoteksudsalg, dagligvarebutikker, tandlæge, frisør mv. betyder, at det altid er let at lægge vejen forbi os. Vi har gratis parkeringspladser lige ved døren og let adgang for gangbesværede.

Vi har gennem alle årene haft en god og trofast klientskare og lægger stor vægt på, at der er god tid til alle, således at både klienter og patienter føler sig velkomne og trygge. Fagligt holder vi os hele tiden opdaterede via kurser og efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde den bedst mulige rådgivning og behandling.

Alle, nye såvel som eksisterende klienter, er altid velkomne til at kigge forbi, for at bestille en tid hos dyrlægen, for at lade hunden få en tår vand og en godbid - eller bare for at snuse lidt rundt i vores butik. Vi glæder os til at tage godt imod Jer.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®