VetPlan

Sundhed til hunde og katte

VetPlan er vores sundhedsprogram for hunde og katte. Med VetPlan sættes ekstra fokus på dit kæledyrs sundhed gennem regelmæssige sundhedsundersøgelser og vaccinationer.

VetPlan omfatter et årligt sundhedscheck med vaccination og derudover en årlig valgfri konsultation/sundhedsundersøgelse. Med VetPlan betales der ikke receptgebyrer, og du får 20% rabat på SPECIFIK foder og 10% rabat på øvrige mærker. For hunde er der desuden inkluderet negleklip, samt loppe/flåt-forebyggelse med valgfrit middel.

VetPlan er ikke en ikke en sundhedsforsikring, så man kan med fordel tegne en sygeforsikring til de uforudsete omkostninger. Dyreejere med VetPlan kan få op til 25% rabat på forsikringer hos Dyrekassen Danmark. Læs mere om forsikringer her.

Ved tilmelding til sundhedsprogrammet oprettes en betalingsaftale i dit pengeinstitut, således at den årlige udgift deles i lave månedlige ydelser. Prisen for lille hund, stor hund og kat fremgår af ydelsesoversigterne, som du kan se i menuen til venstre.

 

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®