Vejledning i fodring

Vejledning i fodring

På Vindinggård Dyreklinik står vi altid til rådighed med vejledning i optimal fodring af din hund og kat. Vi vejleder også gerne i fodring af andre kæledyr for eksempel kaniner og marsvin.

Vi gør meget ud af at finde den rigtige diæt, men også - og ikke mindst lige så vigtigt - at finde den rigtige fodermængde pr. døgn.

Til den sunde og raske hund og kat anbefaler vi et almindeligt godt kvalitetsgrundfoder som primært tager hensyn til dyrets livsstadie. Det vil sige, at vi tager hensyn til om det er en hvalp, killing, junior, voksen eller senior, da kroppens behov ændrer sig over tid. 

Hvis din hund er overvægtig, anbefaler vi naturligvis et slankefoder. Vi er behjælpelige med at skønne hundens idealvægt og lave en beregning af fodermængden.

Til sygdomme såsom allergi, sart mave, ledproblemer m.m. findes der ligeledes diæter, som understøtter behandlingen for de pågældende lidelser. Vi vejleder i og forhandler et bredt sortiment at specialdiæter, så vi altid kan tilbyde den optimale diæt uanset hvilke helbredsproblemer der måtte være.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®