Butikken

Butikken

I butikken findes et bredt udvalg af kvalitetsfoder til hund og kat. Vi er alle uddannet til at vejlede dig, så du får det rigtige foder med hjem til netop dit kæledyrs behov.

Som vedligeholdelsesfoder til raske hunde og katte forhandler vi VetPro og Specifik, men vi fører også foder fra Hill´s, Eukanuba og Royal Canin. Hvis du står og mangler et bestemt foder fra et af disse firmaer, som vi ikke har på hylderne, så vil vi altid gerne bestille det hjem.

Ved visse sygdomme kan det have afgørende betydning at understøtte behandlingen med den rigtige diæt. Vi forhandler primært sygdoms- og specialdiæter fra Specifik, men fører også Eukanuba, Royal Canin og Hill´s Prescription Diet produkter. 

I butikken finder du desuden et godt udvalg af kvalitetsplejemidler, aktivitetslegetøj, godbidder, dækkener, seler, halsbånd og liner i lækkert design. Bl.a. har vi mange af de populære Hurtta produkter på hylderne. Kig ind og gør et godt køb. Hvis I står og mangler noget, I ikke kan finde på vores hylder, så kom endelig og spørg, for så vil vi gerne være behjælpelige med at bestille det hjem.

Vi har flere forskellige slags loppe- og flåtmidler til både hund og kat. Vi forhandler både produkter i håndkøb og på recept. Hvis hunden eller katten er utryg, angst eller lignende har vi også forskellige produkter, der kan hjælpe.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®